Saturday, February 23, 2019
Home НОВОСТИ

НОВОСТИ

СВЕТСКИ ЕНЕРГЕТСКИ ФОКУС: Ново издание за октомври 2017!

Светскиот енергетски фокус е нашето месечно списание кое се обидува да ја збогати глобалната дебата за некои од најголемите предизвици на нашето време. Секој месец Светскиот енергетски фокус ќе ги истакне клучните прашања и иновативните...
- Advertisement -

LATEST NEWS

MUST READ