Home НОВОСТИ

НОВОСТИ

Ново партнерство за изградба на мостови помеѓу претприемачите и енергетските лидери

Светскиот совет за енергетика и Германската агенција за енергија (ДЕНА) ги здружија силите за создавање на глобалната глобална платформа за прославување и промовирање на иновациите. Проектот, договорен во Мексико Сити на Светскиот самит за енергетски...
- Advertisement -

LATEST NEWS

MUST READ