Home НОВОСТИ

НОВОСТИ

УНИДО и Светскиот Енергетски Совет ќе промовират политики за одржлива енергија

Организацијата на Обединетите нации за индустриски развој (УНИДО) и Светскиот Енергетски Совет потпишаа заедничка декларација за поддршка на глобалното ширење на решенија за одржлива енергија. Според новото партнерство, УНИДО и Светскиот Енергетски Совет се обврзаа...
- Advertisement -

LATEST NEWS

MUST READ